Nya traktorer

Spanar du in marknaden efter nya traktorer? Här vägleder vi dig som är på jakt efter nya traktorer för möjligheten att hitta den maskin som passar dig bäst.

Läs Mer

Hitta nya traktorer online

John Deere-traktor


Ända sedan företaget John Deere grundades har de försett marknaden av traktorer med högkvalitativa maskiner för att stödja dem som lever av jorden. Med en maskin från John Deere vet du att du får en traktor i världsklass.

New Holland-traktor


New Holland är världsledande inom bland annat traktorer och erbjuder ett brett sortiment av maskiner för alla behov och smaker. Med många års erfarenhet och en ständig strävan efter utveckling erbjuder New Holland traktorer i toppkvalité.

Traktor – Massey Ferguson


Med mer än 160 års erfarenhet av tillverkning och utveckling av traktorer, är Massey Ferguson ett av världens ledande varumärken inom denna bransch. Massey Ferguson erbjuder kraftfulla traktorer att räkna med för skördemaskiner på global nivå.

Fendt-traktor


Fendt är ytterligare en världsledande tillverkade av traktorer som levererar maskiner som förmedlar både känsla och kraft. Här hittar du en rad olika traktorer – något för alla behov. Njut av en enastående körupplevelse med en Fendt-traktor.

Valtra-traktor


Valtra är ett banbrytande företag som tillverkar, utvecklar och anpassar traktorer för flera olika användningsområden. Valtra har som mål att hjälpa sina kunders verksamhet att växa genom att ge dem bästa möjliga avkastning på deras investeringar genom traktorer av högsta kvalitet.

Case IH-traktor


CASE IH är ytterligare en tillverkare av traktorer som är att räkna med. Case IH erbjuder innovativa maskiner och marknadsledande traktorslösningar för lantbruket. På Case IH tar de sig an utmaningar likt inga andra och hjälper dig som jordbrukare till ett enklare liv.

Vilken traktor är bäst?

För att svara på frågan om vilken traktor som är bäst behöver man först och främst veta vad traktorn i fråga ska användas till. Olika traktorer är har sina olika egenskaper och passar bättre för vissa arbetsuppgifter än andra.

landlantbruk.se kan du ta del av ett ”bäst-i-test”-test för att ta reda på vilket traktor-varumärke som korats till marknadens bästa.