GrönyteskötselBuskröjare & gräsklippare till traktor

Grönyteskötsel är all typ av skötsel av grönytor och vegetation – allt från häckar och buskar till ogräs och stora gräsytor. För att underlätta arbetet med grönyteskötsel krävs rätt sorts grönytemaskin. Med flera maskiner, såsom häcksax, buskröjare eller gräsklippare till traktor, kan du ta dig an flera uppdrag och erbjuda olika typer av grönyteskötsel. Nordicc är en av flera återförsäljare av maskiner för grönyteskötsel av bra kvalitet.

Gräsklippare till traktor

Med en gräsklippare till traktor är det snabbt och enkelt att fixa grönyteskötsel av stora gräsytor. Bredden och kraften i en gräsklippare till traktor är mycket bättre än det du kan få ut av en vanlig åkgräsklippare.
Med en gräsklippare bakom din traktor kan den användas för både finklippning och grönyteskötsel, men till viss del även som betesputs om hagen eller ängen har fått växa igen.

Gräsklippare till traktor

Buskröjare - Grävmaskin & traktor

Med en buskröjare kan du utföra din grönyteskötsel och klippa ner dina buskar snabbt och effektivt. De är snabba och tar sig igenom det mesta. En buskröjare är dessutom bra för att ta sig an snår, diken, kanter och andra områden med störande vegetation. Nordicc.se har ett antal buskröjare som även kan hantera häckar och som lämnar en förvånansvärt snygg yta efter sig tack vare att de använder sig av knivar i stället för slagkätting. Den här typen av buskröjare passar till en grävar- eller griparm.

Häcksax till traktor

Om du har eller behöver hantera tätare häckar kan en häcksax till traktor vara bättre lämpat för uppgiften än en buskröjare och de tar sig igenom även täta häckar. Med klippande blad i stället för roterande lämnar en häcksax till traktor en mycket snyggare och jämnare yta än vad som annars är möjligt. Du kan läsa mer om häcksax till traktor på Nordicc.se, där kan du också se bilder på både produkt och resultat.

Buskröjare för effektiv hantering av häckar och buskage

Begagnade traktortillbehör

Brinner du för både lantbruk och återbruk? Du kanske har en maskinpark med begagnade traktorer och vill bygga ut den med begagnade traktortillbehör. Här är tips på tre olika marknadsplatser för begagnade traktortillbehör.


Mascus.se kan du hitta otaliga begagnade traktortillbehör. Där kan du spara en bra slant om du hittar rätt sak för dig. Letar du efter något speciellt är det såklart bäst att köpa nytt, men har du tur så kan du hitta precis det du behöver.


Blocket.se är ett alternativ som ofta lyfts fram som Sveriges absolut största handelsplats på nätet. Med tillgång till säljare från hela landet har du större chans att hitta begagnade traktortillbehör nära dig.


Maskinmarknaden.se är en av Sveriges främsta handelsplatser när det kommer till skog och lantbruksmaskiner. Där finns även fördelen att du kan lägga in bevakningar och efterlysningar om du letar efter något speciellt.